În general executăm lucrări de demolare mecanizate, utilizând diferite utilaje şi mecanisme, metodele de lucru fiind dintre cele mai diverse: prin piconare cu utilaje specifice – tăiere uscată sau umedă cu disc diamantat; prin carotare cu caroteză diamantată pentru străpungeri cu diametre cuprinse între 25 mm şi 300 mm şi o lungime a străpungerii de 2000 mm, etc.
În cazul unor comenzi ferme executăm străpungeri cu diametre mai mari de 300 de mm.
De asemenea S.C. PROFIDEMO S.R.L. prestează o gamă largă de servicii în domeniul:

Construcţii civile şi industriale de cea mai înaltă calitate.
Cele peste 5.000 de proiecte executate şi predate clienţilor noştri, ne recomandă drept o societate promptă şi care pune accent în primul rând pe calitatea serviciilor.

Oferim servicii complete de:
Decupare şi tăiere a betonului armat, cu ajutorul unor tehnologii moderne în mediu umed sau uscat.
Realizăm tăieri profunde ale betonului indiferent de suprafaţă sau grosime ca în cazul stâlpilor, al scărilor, al parapeţilor sau picioarelor de pod.

Cu ajutorul unei tehnologii austriece,
Lucrari de inlaturare a igrasiei la construcţiile cu fundaţie din cărămidă. Prin introducerea unor fâşii de tablă specială din inox în rostul dintre două rânduri consecutive de zidărie situate la baza construcţiei, oferim o soluţie garantată 100% fiind eficientă pe toată durata existenţei construcţiei tratate în acest mod.