S.C. PROFIDEMO S.R.L. deţine toată tehnologia şi utilajele necesare pentru construcţiile civile şi industrial; pentru demolarea clădirilor şi a diverselor structuri realizate din beton armat şi zidărie, decupări de goluri de orice dimensiuni şi forme, perforări cu carota diamantată.

Pentru realizarea acestor tipuri de lucrări putem acţiona prin piconare cu utilaje specifice – tăiere uscată sau umedă cu disc diamantat – prin carotare cu caroteză diamantată pentru străpungeri cu diametre cuprinse între 25 mm şi 300 mm şi o lungime a străpungerii de 2000 mm. Putem executa chiar şi lucrări unde se impun străpungeri cu diametre mai mari de 300 mm, în baza unor comenzi ferme. Dispunem de utilajele necesare pentru decuparea betonului armat în mediu umed sau uscat, folosind tehnologie diamantată modernă.

Tehnologia diamantată umedă permite realizarea operaţiunii de tăiere a betonului în profunzime şi pe distanţe mari. Tăierea betonului cu disc diamantat este metoda principal prin care tăiem beton în mod obişnuit şi are avantajul flexibilităţii, ajungând la cel mai bun raport de cost pe metru de tăiere.

De asemenea dispunem de înalte tehnologii de tăiere a betonului cu fir diamantat care se recomandă drept o metodă recomandată în cazurile în care tăierea cu discul nu se poate realiza. Se pot tăia grosimi impresionante de beton, stâlpi, parapeţi, picioare de pod etc.